Další informace Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
 

www.metel.eu

Česky | English | Polski

Hlavní navigace:





















METEL s.r.o.
Žižkův kopec 617
552 03 Česká Skalice
Czech Republic

Tel.: +420 491 45 33 52
e-mail: metel@metel.eu

Politika ochrany osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlasím se zpracováním osobních údajů firmou METEL. s r. o., Žižkův Kopec 617, Česká Skalice, 552 03 (dále jen „správce“), v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 a to pro marketingové účely správce, jimiž se rozumí zejména:

  • nabízení výrobků a služeb,
  • zasílání informací o pořádaných akcích, výrobcích, službách nebo jiných aktivitách, které jsou předmětem činnosti správce,
  • zasílání obchodních sdělení dle zákona č. 480/2004 Sb..

Tento souhlas uděluji na dobu maximálně 10-ti let od počátku jeho platnosti.

Osobními údaji se rozumí údaje obsažené v registračním formuláři.

Osobní údaje bude správce zpracovávat výhradně prostřednictvím svých zaměstnanců a dalších pověřených spolupracovníků, a to na základě smluv uzavřených podle ustanovení § 6 zákona č. 101/2000 Sb.

Zákazník má právo souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv během jeho platnosti odvolat.

V České Skalici dne 1. února 2018

 

Cookie

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Jaké je využití cookies na stránkách www.metel.eu ?

Soubory cookie používáme pro:

  • analýzu používání stránek,
  • zapamatování preferencí uživatelů stránek,
  • správnou funkčnost sekce pro registrované uživatele,
  • zkvalitnění a zvýšení výkonu stránek.

Garantujeme, že soubory cookie nebudou použity pro žádné jiné účely než výše uvedené.

Podrobné informace o cookies naleznete například na stránkách aboutcookies.org.
Většina webových prohlížečů nabízí možnost zakázat ukládání cookies ve vašem počítači. Pokud však zvolíte tuto možnost, budete zřejmě muset manuálně upravovat některé preference při každé návštěvě stránek. Nelze ani vyloučit omezení některých funkcí a poskytovaných služeb stránek.


Aktuality

26.05.2018
OFF GRID DEMO systém
18.10.2017
BEZPEKA KIEV
03.10.2017
Thank to all visitors of the ADRIA SUMMIT 2017
15.06.2017
Školení - BĚLEHRAD
09.06.2017
Axis Boot Camp 2017

Uživatel:

Přihlásit