Więcej informacji Ta strona używa plików cookie do świadczenia usług i analizy ruchu. Korzystając z tej strony, zgadzasz się na to.
 

Polityka prywatności

Zgoda na przetwarzanie danych osobowych

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. o ochronie danych osobowych, przez firmę METEL s. r. o., Žižkův Kopec 617, Česká Skalice, 552 03 (zwanej dalej administratorem) w następujących celach marketingowych administratora:

  1. ofertowanie produktów i usług,
  2. wysyłanie informacji o organizowanych wydarzeniach lub innych czynnościach, które są przedmiotem działalności administratora,
  3. wysyłanie informacji handlowych zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

Zgody tej udzielam na okres maksymalnie 10 lat od daty jej przyznania.
Jako dane osobowe rozumie się informacje zawarte w formularzu rejestracyjnym.

Dane osobowe będą przetwarzane przez administratora wyłącznie za pośrednictwem jego pracowników i innych upoważnionych współpracowników na podstawie umów zawartych zgodnie z postanowieniami rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r.

Klient ma prawo w dowolnym momencie zrezygnować ze zgody na przetwarzanie swoich danych osobowych.

Česká Skalice, dnia 1 lutego 2018 r.


Pliki Cookies

Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług i analizy ruchu. Odwiedzając naszą stronę bez dokonania zmian ustawień swojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu ułatwienia korzystania z serwisu.

Używamy plików cookies do:

Gwarantujemy, że pliki cookies nie będą wykorzystane do celów innych niż wyżej wymienione.
  
Szczegółowe informacje na temat plików cookies można znaleźć na stronie aboutcookies.org.
Większość przeglądarek internetowych oferuje opcję wyłączenia przechowywania plików cookies na komputerze. Jeśli jednak wybierzesz tę opcję, konieczne może być ręczne edytowanie niektórych preferencji za każdy razem, gdy odwiedzasz tę witrynę. Możliwe są również ograniczenia niektórych funkcji i usług świadczonych przez witrynę.


Polityka prywatności dla aplikacji IPLOG iOS / Android

METEL s.r.o. stworzył aplikację IPLOG (zwaną dalej aplikacją) jako bezpłatne narzędzie przeznaczone do użytku w obecnej postaci.

Ta strona służy do informowania odwiedzających o naszych zasadach dotyczących gromadzenia, wykorzystywania i ujawniania danych osobowych osób, które zdecydują się korzystać z tej aplikacji.

Jeśli zdecydujesz się korzystać z naszej aplikacji, wyrażasz zgodę na gromadzenie i wykorzystywanie informacji w zgodnie z niniejszymi zasadami. Gromadzone przez nas dane osobowe służą do udostępniania i ulepszania aplikacji. Nie będziemy wykorzystywać ani udostępniać twoich informacji nikomu, z wyjątkiem przypadków opisanych w niniejszej Polityce prywatności.

Gromadzenie i wykorzystanie informacji

Dla lepszego korzystania z naszej aplikacji możemy wymagać od Ciebie podania pewnych danych osobowych. Informacje, o które prosimy, zostaną przez nas zachowane i wykorzystane zgodnie z opisem w niniejszej polityce prywatności.

Dzienniki błędów

Pragniemy Cię poinformować, że każdorazowo korzystając z naszej aplikacji, w przypadku wystąpienia w niej błędu, zbieramy o nim dane i informacje. Dane z dzienników błędów mogą zawierać takie informacje, jak adres IP urządzenia, nazwa urządzenia, wersja systemu operacyjnego, konfiguracja aplikacji podczas korzystania z niej, godzina i data korzystania z aplikacji oraz inne dane statystyczne.

Prywatność dzieci

Ta aplikacja nie jet skierowana do osób poniżej 15 roku życia. Nie zbieramy świadomie danych osobowych od dzieci poniżej 15 roku życia. W przypadku wykrycia, że dziecko poniżej 15 roku życia przekazało nam dane osobowe, natychmiast usuwamy je z naszych serwerów. Jeśli jesteś rodzicem lub opiekunem i wiesz, że Twoje dziecko przekazało nam dane osobowe, skontaktuj się z nami, abyśmy mogli podjąć niezbędne działania.

Zmiany w niniejszej polityce prywatności

Od czasu do czasu możemy aktualizować naszą Politykę prywatności. Dlatego zaleca się okresowe przeglądanie tej strony pod kątem wszelkich zmian. Powiadomimy Cię o wszelkich zmianach, publikując nową Politykę prywatności na tej stronie. Zmiany obowiązują natychmiast po ich opublikowaniu na tej stronie.

Skontaktuj się z nami

Jeśli masz jakieś pytania lub sugestie dotyczące naszej Polityki prywatności, skontaktuj się z nami pod adresem info@metel.eu.